website van Ron en Jonathan

waarnemingen en nieuws. Hieronder vind u een aantal blogs, maar de meest recente blogs, met foto's kunt u uitgebreider terug vinden op onze Facebook pagina van "Ontdeknatuur".

We hebben al veel blogs geschreven over de Kwade Hoek, maar nooit is het, het zelfde. Vandaag was het weer zo'n dag met een vriend en broeder. Even niet de vogels centraal, maar het landschap, van wat er leeft en bloeit. Op de knieën voor een zandtulpje of zeeraket. Maar ook zo'n mystieke foto als je hier ziet. Een kreek met soms bijna melkwit/blauw water en zwarte modder en geel zand. Ziet er zo onnatuurlijk uit, maar is het toch wel. Ja natuurlijk hebben we ook van vogels genoten, zoals een houtsnip die vlak naast ons zat, of baardmannetjes in 2 groepen. Prachtige vogels. Maar de Kwade Hoek moet je beleven en dan ben je soms heel stil, maar soms heb je juist dan samen een heel goedd gesprek. 

Kortom we zien uit naar de excursie van volgende week en hopen dan met de groep ook zulke mooie en intense momenten te mogen beleven.

16. nov, 2019

0

Nieuwe reacties

23.09 | 15:31

Hallo Piet, dat kan kloppen. Deze verschijnen op de website van Vog...

21.09 | 21:10

Ik wil graag mee met de excursie van 22 februari naar de Kwade Hoek ...

29.08 | 21:31

Leuk, de Rechte Heide in het programma! Maar nog veel meer te ontdekk...

15.01 | 09:54

Jullie ook de beste wensen en veel gezondheid.