website van Ron en Jonathan

waarnemingen en nieuws. Hieronder vind u een aantal blogs, maar de meest recente blogs, met foto's kunt u uitgebreider terug vinden op onze Facebook pagina van "Ontdeknatuur".

Omdat we iedereen die toch regelmatig met ons mee gaat, hebben we besloten om voor komend seizoen weer een aantal nieuwe excursies te gaan organiseren. De laatste jaren hebben we veel bijgeleerd, over o.a. planten en insecten en afgelopen zaterdag ook een cursus gevolgd over eetbare planten in de natuur. Het mooiste van natuur beleven is, dat je zoveel mogelijk zintuigen kan gebruiken en dat willen we komend seizoen ook proberen over te dragen tijdens onze excursies. Op de website kunt u zien wat we voorlopig gepland hebben en we hopen binnenkort de eerste excursies bij Vogelbescherming on line te zetten.

Omdat we ook steeds vaker andere excursies hebben, hebben we ook de tarieven die we voor groepen hanteren, overzichtelijker gemaakt en in vergelijking met veel andere organisaties bieden we ook voor die excursies, wanneer u met een paar mensen of groep, een excursie met ons wil doen, een aantrekkelijk tarief. Kijk er gerust naar en misschien doet u wel een leuk idee op, waarbij wij u van dienst kunnen zijn.

De excursies voor Vogelbescherming zijn bijna altijd gratis, en daarvoor kunt u zich alleen opgeven via de website van Vogelbescherming.

We hopen komend seizoen in elk geval weer veel mensen te mogen begroeten, tijdens de excursies

Tot ziens en vriendelijke groet,

Ron, Jonathan en Jefta Leeuwis

27. aug, 2018

0

Nieuwe reacties

23.09 | 15:31

Hallo Piet, dat kan kloppen. Deze verschijnen op de website van Vog...

21.09 | 21:10

Ik wil graag mee met de excursie van 22 februari naar de Kwade Hoek ...

29.08 | 21:31

Leuk, de Rechte Heide in het programma! Maar nog veel meer te ontdekk...

15.01 | 09:54

Jullie ook de beste wensen en veel gezondheid.