website van Ron en Jonathan

waarnemingen en nieuws. Hieronder vind u een aantal blogs, maar de meest recente blogs, met foto's kunt u uitgebreider terug vinden op onze Facebook pagina van "Ontdeknatuur".

Omdat het weer vandaag niet echt uitnodigend was, om erop uit te gaan, ben ik maar binnen gebleven en eindelijk de zo lang geplande renovatie van de website, uitgevoerd.

Zo ziet u dat we veel minder pagina's hebben en dat deze nu enerzijds, veel informatie bevatten en anderzijds veel foto's tonen van dieren, waar u gewoon lekker van kan genieten. Vandaag heb ik daar ook een korte impressie toegevoegd van de dieren die we afgelopen jaar, in Zuid Afrika hebben gezien. Natuurlijk heb ik niet alle 275 soorten vogels die we gespot hebben, op de foto gekregen en geplaatst, want dan zou u alleen een avondje vakantie foto's van ons kunnen bekijken en dat is niet de bedoeling. Ook heb ik niet alle zoogdieren geplaatst en omdat het bijna winter was, hebben we maar weinig vlinders en libellen gezien en die zijn nog moeilijk te determineren ook.

In elk geval hoop ik, dat de website voor u overzichtelijker is geworden en dat u ook kan genieten van de eenvoudige foto's die we geplaatst hebben, om samen met u te delen.

We danken u hartelijk voor de feedback die we regelmatig ontvangen en hopen u misschien dit jaar te mogen ontmoeten.

Nieuwe reacties

23.09 | 15:31

Hallo Piet, dat kan kloppen. Deze verschijnen op de website van Vog...

21.09 | 21:10

Ik wil graag mee met de excursie van 22 februari naar de Kwade Hoek ...

29.08 | 21:31

Leuk, de Rechte Heide in het programma! Maar nog veel meer te ontdekk...

15.01 | 09:54

Jullie ook de beste wensen en veel gezondheid.