website van Ron en Jonathan

waarnemingen en nieuws. Hieronder vind u een aantal blogs, maar de meest recente blogs, met foto's kunt u uitgebreider terug vinden op onze Facebook pagina van "Ontdeknatuur".

Voor de regelmatige bezoekers aan onze website, zal het waarschijnlijk meteen opvallen dat we voor het seizoen 2016 -2017 een paar kleine aanpassingen hebben gedaan. We hebben vooralsnog 11 excursies gepland, waarvan 3 die we speciaal willen reserveren voor onze trouwe bezoekers en volgers van de website. Juist omdat we vaak toch een keer gaan voorlopen, leek het ons een goed idee, om dan een aantal trouwe bezoekers van de website, de gelegenheid te geven om mee te gaan. Deze excursies zijn langer en we bezoeken een groter deel van een gebied, of meerdere gebieden op zo'n dag. Na het succes va de Kampina afgelopen jaar, willen we er komend jaar nog een extra bijzonder mooi gebied er aan toe voegen en dat is de Plateuax en Hageven, een uniek gebied, deels in Brabant en deels in Belgiƫ. Met name de zeldzame Beekoeverlibel en Kempense Heidelibel komen hier nog voor. Een absolute aanrader, die we alleen met volgers willen delen.

Mogelijk dat we in juli nog een keer naar een uniek stukje Zuid Limburg gaan, maar dat weten we nu nog niet zeker.

Dus schroom niet om u via direct contact voor deze excursies op te geven, maar besef wel dat we hooguit 5 mensen zullen meenemen, om zo een nog mooiere kijk in de natuur te krijgen. 

26. aug, 2016

0

Nieuwe reacties

23.09 | 15:31

Hallo Piet, dat kan kloppen. Deze verschijnen op de website van Vog...

21.09 | 21:10

Ik wil graag mee met de excursie van 22 februari naar de Kwade Hoek ...

29.08 | 21:31

Leuk, de Rechte Heide in het programma! Maar nog veel meer te ontdekk...

15.01 | 09:54

Jullie ook de beste wensen en veel gezondheid.