website van Ron en Jonathan

waarnemingen en nieuws. Hieronder vind u een aantal blogs, maar de meest recente blogs, met foto's kunt u uitgebreider terug vinden op onze Facebook pagina van "Ontdeknatuur".

Voor alle deelnemers die regelmatig met onze excursies mee gaan, zou ik op onze website een melding maken, van wanneer en waar we onze excursies in het voorjaar 2016 gaan houden. De data en waar we die gaan houden, stonden al even op onze pagina " Excusrsies VBN", maar nog niet wanneer die op de website van Vogelbescherming zullen verschijnen.

Vandaag hebben we alle excursies opgegeven bij Vogelbescherming en deze zullen i.v.m. de kerstvakantie, pas in de eerste week na 4 januari op hun website geplaatst worden. Eén excursie zal er niet bij staan, dat is de excursie op 21/5 in de Zouweboezem. Dit omdat deze excursie deel uit maakt van de Nationale Vogelweek van Vogelbescherming en dat we die dus pas eind ferbruari online kunnen zetten bij excursies in de Nationale Vogelweek van Vogelbescherming.

We hopen iedereen hiermee alvast voldoende te hebben geinformeerd en wensen u een goede jaarwisseling toe en een gezegend 2016. En hopelijk zullen we elkaar dan ook weer regelmatig in het veld  ontmoeten.

Ron en Jonathan

27. dec, 2015

0

Nieuwe reacties

23.09 | 15:31

Hallo Piet, dat kan kloppen. Deze verschijnen op de website van Vog...

21.09 | 21:10

Ik wil graag mee met de excursie van 22 februari naar de Kwade Hoek ...

29.08 | 21:31

Leuk, de Rechte Heide in het programma! Maar nog veel meer te ontdekk...

15.01 | 09:54

Jullie ook de beste wensen en veel gezondheid.