website van Ron en Jonathan

waarnemingen en nieuws. Hieronder vind u een aantal blogs, maar de meest recente blogs, met foto's kunt u uitgebreider terug vinden op onze Facebook pagina van "Ontdeknatuur".

Allereerst willen we u danken voor uw bezoek aan onze website. We waarderen het enorm en vooral dat u ook actief meedenkt en uw mening geeft. We proberen een mooie en laagdrempelige website te maken voor iedereen, maar als u goede tips heeft, schroom niet om ons te adviseren. Maar ook vragen zijn altijd welkom. Ons doel is niet om ons zelf populair te maken, maar juist om u enthousiast te maken voor de natuur. De schoonheid ervan, maar ook de verrassende waarnemingen en ontspanning. Kostbaar om ook de volgende generatie daar enthousiast voor te maken.

De vakantie is voorbij en we hopen dat u mooie momenten heeft meegemaakt in deze vakantie tijd. Jonathan is zijn opleiding begonnen binnen Staatsbosbeheer en we hebben weer de agenda getrokken om te zien wanneer en waar we weer excursies willen houden voor Vogelbescherming Nederland. Op onze website en die van Vogelbescherming, kunt u ze vinden. We hebben er zelf weer zin in om lekker met natuur vrienden op pad te gaan. De weblog hier konden we tijdelijk niet gebruiken om tekst in te voeren, om onze bevindingen met u te delen. Maar we hebben geweldig veel zeldzame waarnemingen gedaan deze zomer. De zomer is de tijd dat we ons richten op dagvlinders en libellen, en via de "Blog" van Jonathan kunt u toch lezen over onze belevenissen. 

Samen zijn we ook als vrijwilliger in dienst van SBB om de terreinen bij ons in de buurt te inventariseren op dagvlinders en libellen en planten. Met name planten is een nieuw onderdeel waar Jonathan zich in gaat verdiepen.

In het weekend van 11-13 september ben ik (Ron) actief in het Openluchtmuseum in Arnhem, om op het Landleven Evenement excursies te geven voor Vogelbescherming.

Maar ook zijn we druk bezig met de website, want we proberen u wat meer te laten weten over alle insecten soorten die we op die foto pagina hebben staan. Leuke en misschien interessante weetjes, die ook voor u misschien heel bruikbaar zijn. Kortom we zitten niet stil en willen enthousiast verder gaan.

We hopen dan ook dat we ons enthousiasme met u kunnen delen tijdens excursies voor Vogelbescherming, maar ook als u zo eens met ons mee wilt, neem dan gerust contact op.  

25. aug, 2015

0

Nieuwe reacties

23.09 | 15:31

Hallo Piet, dat kan kloppen. Deze verschijnen op de website van Vog...

21.09 | 21:10

Ik wil graag mee met de excursie van 22 februari naar de Kwade Hoek ...

29.08 | 21:31

Leuk, de Rechte Heide in het programma! Maar nog veel meer te ontdekk...

15.01 | 09:54

Jullie ook de beste wensen en veel gezondheid.